الطريقة: 1- دقي البسكويت كويس لغاية ما يبقى ناعم، وضيفي إليه الزبد الطري وامزجيهم كويس مع بعض.
2- حطي البسكويت والزبدة في صينية مستديرة ذات جوانب متحركة (قطرها 20 سم)، واضغطي عليها بإيدك كويس علشان الخليط ينزل في قاع الصينية، وبعد كده حطي الصينية في الفريزر لمدة ساعة.
3- دوّبي بودرة الجيلي في عصير البرتقال، وحطيهم هما الاتنين على نار هادئة لغاية ما يذوب الجيلي تماماً مع التقليب باستمرار، وبعد كده اطفي البوتاجاز، وسيبي الجيلي لغاية ما يبرد.
4- اضربي الجبن مع السكر في وعاء باستخدام مضرب بيض كهربائي لغاية ما الخليط ده يبقى ناعم، وضيفي إليه عصير الليمون مع الاستمرار في الضرب لمدة دقيقة أخرى.
5- اخفقي الكريمة كويس باستخدام مضرب البيض وضيفي نص الكريمة المخفوقة إلى مزيج الجبن، وقلبيهم مع بعض كويس..
6- هاتي قطع المانجو الصغيرة وضيفيها إلى الجبنة وضيفي عصير البرتقال وقلبيهم مع بعض كويس، وبعد كده صبي المزيج على البسكويت اللي إنت عملتيه، وسوّي السطح بظهر المعلقة وحطيه في التلاجة لمدة 7 ساعات، وبعد كده طلعيه من التلاجة، وزيّنيه بقطع المانجو، والباقي من الكريمة المخفوقة.